Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)
Ето го царския палат на Елвира Георгиева в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)

Позабравената певица Елвира Георгиева се похвали с имението, в което живее с настоящия си съпруг пластичния хирург д-р Николай Георгиев. Това се случи в будоарното предаване на „На кафе” .

Чаровната певица, на която годините не й личат призна пред репортерката на Нова тв, че разкоша в двора им се поддържа много трудно и ако знаела какви усилия ще им коства никога нямало да поиска да имат такова голямо имение. Като добави, че и тя самата се включва като понякога слага ръкавици и започва да плеви.

„Красотата изисква не само труд, но и много пари”, казва певицата, която скоро стана на 61.Елвира Георгиева се хвали със скъпарските  подаръци, които получила за рождения си ден, но е категорична, че на нея трудно някой може да й угоди, а напоследък разбрала, че не те са най-важни, а започнали да я радват други неща.Най-много й харесвало съпруга й да я похвали за нещо и да е мил с нея.

В интервюто певицата обяви, че през есента ще се завърне на сцената и от сега се вълнува от срещата с почитателите си. Преди 20 годни се почувствала неудовлетворена и се оттеглила от участия Много неща я разочаровали, но сега няма търпение да се срещне с колеги, а и най-вече с феновете, които не са я забравили и я очакват с нетърпение.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?