Home » БЪЛГАРИЯ » Ето каква е колосалната заплата на Гена Трайкова! Заплащането й расте всяка година!
Гена Трайкова заплата

Ето каква е колосалната заплата на Гена Трайкова! Заплащането й расте всяка година!

Гена Трайкова пуши като за световно. Източник от редиците на частната телевизия издаде, че журналистката, която в момента е главен редактор на новините, пуши по цели 2 кутии цигари на ден, пише Таблоид.

„Гена постоянно е с папироса в ръка – дали ще е пред сградата на БТВ, или по улицата, не й пука“, чуди се нейният подчинен.

Тютюнопушенето обаче е противопоказно за дамата, която заедно с бившето си гадже Венелин Петков влязоха в историята като водещи на първата емисия новини на първата частна национална телевизия в България през 2000 г.

Причината е, че русокоската от дете се бори с анемията.

Недостигът на желязо в тялото й било установено още докато Гена е ученичка. След рутинни изследвания лекарите предупредили, че ще трябва да се грижи повече за здравето си.

„Колегите й се тревожат, че Гена почти не се храни, по цял ден смуче кафета и цигари, от тях живее. Старото й гадже Венелин Петков успя да я откаже от отровата, но за кратко – след раздялата им тя отново пропуши“, обясни източникът на изданието. Но пък блондинката прибира 7 000 лева заплата. Всяка година възнаграждението й скачало с няколко процента, в знак на благодарност за 18-годишния й труд.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?