img
Home / КЛЮКАРНИК / Ето какво Бойко Борисов подари на внука си за ЧРД СНИМКИ

Ето какво Бойко Борисов подари на внука си за ЧРД СНИМКИ

/
/
/
277 Views

Премиерът Бойко Борисов пусна изключително интересни снимки от рождения ден на голямото си внуче, което е кръстено на него, видя ko4.

Премиерът ги публикува на профила си във фейсбук и разказа какво е подарил на момченцето за неговия 4-ти рожден ден.

„Аквариум с рибки за 4-тия рожден ден на Бойко. Пожелавам му да расте здрав и много да ни радва“, написа той. Внукът на премиера е роден на 31 януари. Малчуганът ще получи изненади от майка си Венета, татко си Иван, както и от дядо си. Освен да се радва на играчките си, внукът на премиера вече ще трупа книжки в библиотеката, тъй като скоро се захваща с учението. От 5-годишна възраст той ще трябва да започне да посещава подготвителна група в детската градина, която ще го изстреля към първи клас.

какво Бойко Борисов подари на внука

Другото голямо събитие за Бойко-младши от изминалата година е, че стана християнче. Премиерът стана кръстник на внуците си в разгара на юли. Ритуалът се състоя в храм „Света Петка“ в Клисурския манастир ден след големия празник Илинден. „Бойко и Иван вече са християнчета“, написа тогава министър-председателят във Фейсбук и сподели снимка от важното семейно събитие. Двете братчета приеха Христовата вяра в красиви костюмчета, майка им Венета блестеше в ефирна бяла рокля, а таткото Иван бе в елегантен костюм.

какво Бойко Борисов подари на внука

Единствената дъщеря на Бойко – Венета, се прибра в Българи от САЩ и реши да свие семейно гнездо с половинката си Иван. Първият им син Бойко се роди на 31 януари 2016 година, а второто момченце – Иван, проплака 2 години по-късно в ръцете на същия екип от лекари само месец след рождения ден на дядо си.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!