Home » КЛЮКАРНИК » Цар Киро черпи за правнуче на пищен купон (Снимки)
Цар Киро черпи за правнуче

Цар Киро черпи за правнуче на пищен купон (Снимки)

Цар Киро с пищен купон за правнуче, похарчи 50 бона за деликатеси и маркови питиета, научи КОЧ.

Цар Киро събра родата на разточителен купон по случай раждането на правнуче. Ромският баровец посреща с отрупана трапеза от всевъзможни мезета и най-маркови питиета.

Цар Киро черпи за внуче

И както си му е реда не липсва и цигански оркестър, който да весели гостите на фамилия Рашкови. Както и куп фотографи, които да увековечат събитието. Особено наздравиците, които вдигат цар Киро и неговата царица Костадинка, настанени в столове като истински царски величия.

На софрата се лееше само марково уиски,цената, на което е не по-малко от 200 лева бутилката. Храна в обилни количества и всичката тази вакханлия под звуците на мазни кючеци. В които дейно участие взима Кирил Рашков.

Цар Киро черпи за внуче

Видеооператорът на „България днес” , който засне купона бил на празненството. Но не издава нищо повече за да не му се разсърди Цар Киро. С който са приятели.

От материала може да се установи, че пиршеството е на баровско място. Което по-скоро прилича на частна резиденция от колкото на заведение. А от големите прозорци се разкрива красива гледка към пловдивските тепета.

И докато ромският клан се весели и пирува шестима от фамилията на Кирил Рашков са задлъжнели на община Садово с 42 хиляди лева. Говори се, че длъжници били сина Ангел, царица Костадинка и внука на зар Киро Кристиян. Срещу тях били образувани дела от съдия-изпълнител, предават от hotarena.net.

Самият цар Киро и още двама от рода му платили на хазната 52 хилядарки. Които били събрани принудително.

Цар Киро черпи за внуче Цар Киро черпи за внуче

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?