img
Home / КЛЮКАРНИК / Ето я стюардесата на Васил Божков СНИМКИ

Ето я стюардесата на Васил Божков СНИМКИ

/
/
/
562 Views

Афинитетът на Васил Божков към красивите жени е пословичен и освен съпругата му Мая и официалните любовници Елена Динева и Лиляна Деянова, сочени за дългогодишни негови спътнички, той е избирал много внимателно и служителките си, научи ko4.

Излезе информация кой се е грижил и продължава да обслужва милиардера по време на полет с неговия частен самолет.

Ослепителната Мирена е била на вярна служба при боса си в продължение на цели 4 години, при това като главна стюардеса в частния му самолет „Бомбардиър“, с който той излетя за Дубай в събота. Брюнетката не само се е грижила за комфорта в машината и чистотата, но и лично е изготвяла менюто за него и семейството му спрямо изискванията на Божков.

стюардесата на Васил Божков

Тя е била отговорна и за багажа на всички на борда, както и за това хазартният бос да има идеално колосани ризи при слизането си на земята за бизнес среща. Преди да кацне на Божковия самолет, красавицата е била част от екипа на „Еър Лазур“ – компания и досега управлявана от същия Димитър Павлов, който се води материално отговорно лице и на „АВБ-2012“, с която е регистриран самолетът на богаташа и към този момент.

Въпреки че сърничката, както Божков обичал да я нарича галено, напуснала преди 2 години, сегашният екип на борда бил съставен от не по-малко забележителни хубавици, твърдят запознати с биографията на стюардесата.

За да стане доверено лице на Божков обаче, тя трябвало да бъде проверявана дълго. Началото на кариерата й започва в България Еър, а след това се мести в унгарската „Уиз“, за да стигне до стаж при „АВБ-2012“ ЕООД за 9 месеца през 2008 г. Цели 10 години Мирена работи като служител в обръча от фирми на Божков.

Двамата му пилоти пък – Тодор Митов и Петър Георгиев, са на служба при Божков от 6 години, а преди това са били възпитаници на Военновъздушното училище в Долна Митрополия. Сочени като отлични асове, те са били избрани от богаташа с впечатляващи препоръки, твърдят още запознати.

стюардесата на Васил Божков

стюардесата на Васил Божков

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook