Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Жаси от „Сделка или не” показа много наедрял корем (Богаташката съпруга в трепетно очакване на 4-то дете – Снимки)
Жаси от „Сделка или не” показа много наедрял корем (Богаташката съпруга в трепетно очакване на 4-то дете – Снимки)

Жаси от „Сделка или не” показа много наедрял корем (Богаташката съпруга в трепетно очакване на 4-то дете – Снимки)

Жасмина Маджид, която е по-позната като Жаси от „Сделка или не” се показа в един от последните месеци на бременността си.

За разлика от Светлана Гущерова, госпожа Маджид няма притеснения да се снима с корем, нито пък да показва децата си в социалната мрежа.

Макар, че Жаси не разкрива в кой месец на бременността си е от снимките става ясно, че е поне в седмия или пък в началото на осмия.

Поддържаната красавица изненада последователите си като се пусна на фото в Инстаграм с прилепнала по тялото черна мини рокля в компанията на чисто бял Алабай, а на очи се набива наедрялото й коремче. Жаси не ходи с рокли за бременни жени, но е обула удобни чехли, подходящи за деликатното й състояние.

Бебето, което скоро ще се роди ще е четвърто за богаташкото семейство и отново ще е момиченце. С Ариф Маджид имат един син Заки, роден преди 9 години и две момиченца Изабела и Ария, които се пръкнаха почти едно след друго.

От доста години Жасмина Маджид е законна съпруга на арабина от сирийски произход, който е собственик на няколко вериги за бърза храна и е достатъчно богат да има даже още по-голямо домочадие.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?