Home » КЛЮКАРНИК » Звезда от „Господари на ефира“ забъркан в опит за изнасилване
Звезда от „Господари на ефира“ забъркан в опит за изнасилване

Звезда от „Господари на ефира“ забъркан в опит за изнасилване

Репортерът Влади Василев крие мръсна тайна от безпаметна нощ в Студентски град, научи ko4.

Шокираща история със сексуален привкус изплува от близкото минало на една от звездите в екипа на „Господари на ефира“. Става дума за Влади Василев – репортерът с претенции за морализатор и радател на благородните постъпки в предаването.

Когато не е пред камера обаче, възпитаникът на Националната гимназия за древни езици и култури, хич не е толкова чист и праведен в помислите и действията си. Влади Василев усърдно крие факта, че преди няколко години попада в епицентъра на скандал заради опит за изнасилване.

Няма грешка – в регистрите на съдебната система срещу него са заведени жалби от две момичета, които твърдят, че са жертви на опит за изнасилване от репортера на „Господарите“.

Действието на срамната история се развива в Студентски град. По време на купон в една безпаметна нощ, Василев тотално губи контрол над себе си и след като девойките категорично отбиват мераците му за секс, той прибягва към използване на насилствени похвати за задоволяване на нагона си.

Макар че са скромни момичета от провинцията, скоро става ясно, че жертвите на Влади са решени да търсят правата си в съда. За да не рухне публичния му имидж и да се прости завинаги с поста в „Господарите“, Василев е принуден да изплати на момичетата солидна сума пари, за да оттеглят жалбите и да държат устата си затворена.

Нещо повече – репортерът се страхува и от гнева на двамата си шефове – Маги и Джуди Халваджиян, затова признава истината за прегрешнията си и пред тях. Заклева се случката никога повече да не се повтаря и получава опрощението им, запазвайки статута на топ репортер в шоуто за гафове.

Паметливи хроникьори обаче припомнят, че сексуалните афери са характерни за цялата фамилна линия на Василев. Най-оправна в това отношение се оказва палавата му сестричка Соня, която през 2014 г. попада зад решетките с обвинение за сводничество. Белезниците щракват след шумна акция на ДАНС и ГДБОП, които разбиват група за склоняване към проституция, действаща на територията на Студентски град.

Тарторка е именно сестрата на Василев. По цели нощи, докато работи уж като фейс контрол в различни заведения, тя набелязва потенциални мишени за продажба на плът. Сред тях са освен момичета, които идват да се забавляват и такива, които работят на бара или са таньцорки в дискотеките.

Обикновено това са провинциални девойки между 18 и 23 години, които биват принуждавани да проституират за суми между 100 и 300 лв. Според мълвата, някои от тях били изпращани и зад граница – на заможни клиенти, предимно във виенския нощен клуб „Вавилон“, където Соня също била известна като сводница, въртяща отлично организацията на мръсния бизнес.

Затова и запознатите със „семейната“ история на Влади Василев никак не са изненадани от неговите прояви и твърдят, че е успял да се отърве от пандиза единствено заради скромните финансови възможности на девойките, които имали нужда от пари, за да продължат обучението и издръжката си в София.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?