Горещи новини

Златното момиче Катрин Тасева с тузарско кръщене (СНИМКИ)

Katrin Taseva krashtene

Първородната рожба на Катрин Тасева прие християнството, видя Ко4

Пищно и тузарско кръщене организира златното момиче Катрин Тасева за своята първородна рожба Николай. Бившата гимнастичка и любимият й, сладкарският бос Станислав Сивков, изобщо не жалят средства за деня, в който техният син прие религията Христова.

Сивков и Тасева са заедно от няколко години

Церемонията по приемане на вярата се състои в родния град на любимия на Тасева – Асеновград. Именно там двойката живее вече над 2 години. Малкият им наследник още няма годинка, но родителите решават, че е време той да приеме християнството.

Двойката танцува на купона по повод кръщенето на бебето

Популярната ни гимнастичка и Сивков канят над 100 човека на банкета, след като малкият Николай вече е кръстен. Купонът се състои в елитно заведение и продължава до късните часове на нощта. За доброто настроение на семейството и близките му пък се грижи музикант, който свири на цигулка. Тортата, с която родителите черпят, пък е внушителна – на няколко етажа, а по средата е изписано – „Св. Кръщене Николай“.

Катрин с една от най-добрите си приятелки

От кръщенето липсва една от орисниците на бебето на Тасева – Илиана Раева. Каква е причината любимата на мажоритарния собственик да не иде до Асеновград, остава загадка.

Тасева е с мегасекси рокля

Тасева роди първородната си рожба Николай в началото на миналото лято. Месеци по-рано, покрай Коледа, бизнесменът предложи брак на любимата си. Засега обаче двамата още не са решили кога да се венчаят.

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

Be the first to comment on "Златното момиче Катрин Тасева с тузарско кръщене (СНИМКИ)"

Какво мислите?