Home » БЪЛГАРИЯ » Зрители на бойкот след рокадата с Гала в „На кафе“, Зейнеб пък пусна палава СНИМКА и…
Зрители на бойкот след рокадата с Гала в "На кафе"

Зрители на бойкот след рокадата с Гала в „На кафе“, Зейнеб пък пусна палава СНИМКА и…

Зрителите на предаването „На кафе“ приеха със смесени емоции новината, че русото изкушение от „Господари на ефира“ Ева Веселинова, ще е новата водеща.

Профила на сутрешното шоу в социалните мрежи буквално завря от коментари, а телевизионни фенове са готови да се вдигнат на бойкот заради рокадата.

Според повечето потребители Гала е лицето на шоуто е и недопустимо да бъде сменена „Ако не води тя, няма въобще да го гледа“. Други подмятат, че всичко това е, защото блондинката и половинката й Стефан ще участват в новия сезон на „ВИП Брадър“. Трети пък са на мнение, че Веселинова ще е просто партньорка на вече утвърдилата се Гала.

В профила на репортерката на „Господари на ефира“ пък се забелязват съвсем други страсти.

Изкушението на предаването за гафове и проблеми получава широка подкрепа. „Точно това му трябва на „На кафе“ – нещо свежо и ново. Браво, правилен избор!“, коментират почитатели.

В същото време пък съдбата друга любимка от предаването е неизвестна за обикновения зрител. Става въпрос за бившата брадърка Зейнеб, която от доста време е протеже на Гала, а двете са неразделни не само в предаването, но и в живота. В социалната мрежа Маджурова се хвали, че все още се радва на слънчевите лъчи и почива. Тя пусна доста съблазнителни снимки по бански, на които доста мъже заточиха лиги.

Не е ясно обаче дали тя ще се завърне в предаването със старта на новия сезон.

Очаква се да има и още едно ново лице в „На кафе“. Става въпрос за чаровната Деси Цонева, която най-вероятно ще подхване звездните теми и интервюта.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?