img
Home / КЛЮКАРНИК / Ивана с благотворителен концерт, гости няма да има

Ивана с благотворителен концерт, гости няма да има

/
/
/
96 Views

Фолк певицата Ивана организира благотворителен концерт.

. Изпълнителката ще пее в пловдивска дискотека заедно с бенда си, но… гости няма да има, научи КОЧ.

Събитието ще се излъчва онлайн, по интернет. А певицата се кани да зарадва почитателите си с много изненади.

„ Хора, приятели… И това ще го изживеем, и през това ще минем. Корави сме! Много дух има в българската душа. На Велики четвъртък от 21 часа ще направя благотворителен концерт в клуб и ще бъдем заедно с целия бенд. Специални гости ще са Ванката (кръщелник на певицата и най-младата звезда на „Пайнер“, тъй като е едва на 9 годинки – б.а.), беквокалистката ми Венета Цонева, която в момента е в „Гласът на България“, и Васко Иванов, който съм кръстила Царя на Балканската музика. А каква е каузата и каква цел искаме да постигнем, ще ви разкрия съвсем скоро“, споделя изпълнителката.

Преди дни тя изнесе първия си концерт, в компанията на Стояна (бузукарка) и Румен (клавирист) – семейството музиканти, които винаги са до нея. Въпреки тясното пространство, тримата успяха да направят запомнящо се шоу с изпълнения на живо и представяха поздравите на хилядите хора, които ги гледаха в интернет, пише „България днес”.

„Благодаря на всички, беше една много вълнуваща вечер. Останете си вкъщи, а ние ще намираме начин да ви караме да забравите поне за малко проблемите и ситуацията в момента, и да й дадете един друг поглед, не този какво ще да правим утре.

Нека спрем да мислим, а да живеем за момента, защото утре ако не сме живи и здрави, и нашите близки, ако не са здрави, тогава няма да си задаваме въпросите какво ще правим и дали предстои икономическа криза. Сигурна съм, че нещата скоро ще се променят, а сега нека всеки поеме личната си отговорност.

Аз лично съм я приела за мен, за моите близки и си оставам вкъщи“, заяви още тя.

Изпълнителката сподели също и как е зарадва майка си скоро, като я успокоила, че е добре, с думите:“Майко, добре съм, здрава съм, а и нали знаеш, не давам да се даваме“. А тя й отговорила: „И ние с татко ти сме живи, здрави, добре сме, не се притеснявай, мама!“.

хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook