img
Home / КЛЮКАРНИК / Иван Костов гледа заврян зет

Иван Костов гледа заврян зет

/
/
/
160 Views
loading...

Бившият премиер приюти в палата си щерка си Яна и италианския й мъж, научи ko4.

Иван Костов споделя 3-етажния си палат в столичния квартал „Драгалевци“ със зет си, видяха фотографи. Бившият премиер обитава луксозния имот с жена си Елена и семейството на по-голямата от двете си дъщери – Яна.

Малката му щерка Мина емигрира отдавна във Финландия заедно с двамата си синове и втория си мъж.

Съпругът на Яна – италианецът Алесандро Мерлини, който произлиза от богата тосканска фамилия, очевидно няма нищо против да бъде заврян зет и да се шири в дома на екслидера на ДСБ. Яна и Мерлини се запознават в библиотеката на университета „Бокони“ в Милано, където тя навремето беше студентка. Любовта им пламва бързо, но се женят 7 години след първата си среща. Първоначално свиват гнездо в Италия, но после Алесандро склонява да дойде в България, а през годините живот тук заема ключови управленски позиции в големи международни компании с представителства у нас. Преди време беше шеф на телекомуникационния лидер „Водафон“, а после и на известна медийна корпорация.

Натовареният график на италианеца обаче не му пречи да бъде грижовен баща, защото всяка сутрин лично изпраща до вратата внучката на Костов и негова дъщеря – Емма. Макар семейството на експремиера да разполага с цял автопарк, детето ходи на училище с организиран от школото транспорт.

В гаражите към къщата на Костов стоят паркирани возила за стотици хиляди левове. Щерка му управлява черен джип „Ауди“, чиято цена е около 100 бона, а зет му не по-евтин бял, производство на „Фолксваген“. Самият Иван Костов обаче рядко сяда зад волана, защото напоследък живее като отшелник и почти не напуска територията на дома си. В последните няколко месеца бившият лидер на ДСБ, който ръководи Лаборатория за анализи и управление на риска,.се е отдал на новото си хоби – писането. През идния април се очаква той да направи премиера на мемоарната си книга, по която работил дълго време. Когато обаче имал делови ангажименти, ексминистър-председателят предпочитал отново да ги върши в домашна обстановка. Така пред вратата му често паркирали най-различни костюмари, носещи му папки с документи, които Иван преглеждал и разписвал на крак. Рядко фамилния палат напуска и съпругата му Елена, която прекарвала по-голямата част от времето си в грижи по райската градина, която се крие зад 3-метровата ограда на имението им. Силите обаче не й достигали и да чисти, затова Костови разчитали на прислужница, която се грижела за поддръжката на стаите.

Ретро

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!