Горещи новини

Ивет Лалова разплака Мон Дьо

Ивет Лалова разплака Мон Дьо

Великата Ивет Лалова гостува при Мариан Станков и искрено и откровено разказа за живота си,както на пистата, така и в личен план.

Аз винаги съм била истинска пред хората. Незнам колко пъти вече съм плакала пред камерите. Не съм се срамувала да показвам емоции.

Вярата на Ивет не е на небето, а в това което прави, най-вече дисциплината. Най-тежкото преживяване на Ивет е падането преди състезанието в Атина.

Нямаше сблъсък, това беше едно падане, паднах, превъртях се и видях, че кракът ми е на две и то през бедрената кост. В първият момент, в който видях крака си счупен си помислих веднага за световното първенство, което предстоеше и аз бях една от фаворитките.

Това бе най-тежкото препятствие за моята кариера, всички ми казваха, че това е края. Аз не вярвах в това обаче, вярвах че отново ще се науча да ходя, да бягам и да спринтирам и го постигнах.

Ивет за първи път разказа за своята слабост, че е била спринтьор, който има страх от скоростта, това са били най-тежките последствия от контузията.

Много много обич получих, от възрастни хора, които ме спираха и ми стискаха ръцете, бяха с мен, спомен, който докара сълзи на лицето й.

Точно за тази обич ти говоря, каза Мон дьо.

Няма да ме разплачеш, отвърна Ивет и се обърна към съпруга си да му преведе думите на водещия. Аз ще се сдържа, защото ако почна, край, замина и грим и всичко.

За съпруга си разказа, че го познава много преди каквото и да се случи романтично между тях.

Реших, че този мъж е за мен, когато за първи път го посетих в Италия. Тогава той се отнесе толкова джентълменски към мен, направи толкова красиви неща за няколко дни, че си казах „той е“. При Симоне егоизма отсъства, той така е възпитан. Той направи доста компромиси, за да бъде до мен и да ме подкрепя.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ивет Лалова разплака Мон Дьо"

Какво мислите?