Хазал от „Твоят мой живот” се омъжва за плейбой

Хазал от „Твоят мой живот” се омъжва за плейбой

Турската звезда Алина Боз е на път да направи важна стъпка в живота си. Екранната Хазал от хитовия сериал „Твоят мой живот”, която се раздели с приятеля си музиканта Митхат Джан Йозер само преди три месеца, отново е сгодена.

Красивата актриса е получила предложение за брак от известния продуцент и заклет плейбой Умут Евирген.  В миналото през леглото на Евирген преминаха не една и две турски красавици, сред които Демет Йоздемир, Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и Серенай Саръкая. Затова никой не вярваше, че Умут Евирген ще се обвърже сериозно с Алина Боз, пишат турските медии.

Изглежда, че най-накрая отявленият женкар е бил уцелен от Купидон. Умут направил предложение на Алина в най-романтичния град в света – Париж, а известната актриса не се поколeбала нито за миг и изрекла заветното “да”. Двойката планира да мине под венчилото съвсем скоро – на 15 ноември.

Алина и Умут организирали брачна церемония в тесен семеен кръг, тъй като актрисата не обичала излишната показност и избягвала да е център на внимание в личния си живот. Умут пък накарал Алина да му даде официално писмено обещание, че няма да го ревнува от бившите му любовници, пише турският таблоид Takvim.

Причината продуцентът да поиска това от актрисата са лоши спомени от предишни негови авантюри. Преди няколко години бивша приятелка на Умут изпотроши от ревност къщата на продуцента, като нанесе щети за 2 милиона лири.

Припомняме, че екранната Хазал се раздели с дългогодишния си любим – музикантът Митхат Йозер, който е със 17 години по-възрастен от нея, през този август. Те бяха заедно в продължение на 3 години. 40-годишният Митхат Джан Йозер е син на прочутата певица Сезен Аксу, наричана „кралицата на турската поп музика“. Алина има смесени корени – майка й е рускиня, а баща й – български турчин.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Хазал от „Твоят мой живот” се омъжва за плейбой"

Какво мислите?