Горещи новини

Изверг! Арестуваха блогърка, извършвала ужасяващи неща на седем приемни деца

Изверг! Арестуваха блогърка, извършвала ужасяващи неща на седем приемни деца

Полицията в САЩ арестува 48-годишна майка на седем осиновени деца за изтезаване на непълнолетни на техния канал в YouTube, научи ko4.

Мишел Хобсън от Аризона е обвинена в злоупотреба с деца, които е използвала при заснемането на видеоклиповете си.

Тя е нарушила закона многократно, извършвайки насилие над деца, неизпълнение на родителските задължения и незаконно лишаване от свобода. По време на претърсванията в къщата на блогърката полицията откри едно от децата в килер, увито в пелена.

От изтезанията се оплакала нейната най-голяма дъщеря. Заедно с жената били арестувани двама от възрастните й синове, единият от които потвърдил показанията на сестра си.

Оказа се, че авторката на канала „Фантастични приключения“ наказва приемните деца за отказа им да участват в реклами. По-специално тя пръска спрей с черен пипер върху децата, включително върху гениталиите, покрива ги в килера, потопява ги в ледено студена вода и ги бие. В къщата на престъпничката бяха открити доказателства, потвърждаващи изтезанията.

Откритите деца били изтощени, оплаквали се от жажда и глад и имали признаци на малтретиране.

Самата американка отрича да е нанесла подобни унижения над децата.

Службите блокираха канала на мъчителката, който е следван от около 800 хиляди души, а клиповете в него са гледани повече от 250 милиона пъти.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Изверг! Арестуваха блогърка, извършвала ужасяващи неща на седем приемни деца"

Какво мислите?