Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Врачки направиха шокиращо пророчество за Лили Иванова!
Врачки направиха шокиращо пророчество за Лили Иванова!

Врачки направиха шокиращо пророчество за Лили Иванова!

Врачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации с няколко от тях. Като Телец по западния зодиак и Заек по източно-азиатския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри астрологични времена.

Врачките й казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака за края на 2019-а или още по-добре за през 2020 година, научи ko4.

Първоначално легендата имала намерение още през официално юбилейната за нея 2019 година да издаде новия си проект. Феновете й бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-ия си юлибей, който навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи. Последният й албум бе през 2017 година, като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки. Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК. Това са „Мигът и любовта“ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев и с участието на аржентинския изпълнител на бандонеон Жилберто Перейра, „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „Главна роля“ по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата. Това засега обаче не се случи.

През януари из мрежата тръгнаха слухове, че 80-годината легенда на естрадата е болна. Според информация от нейния щаб обаче тя тогава е била не в болница,а в студио да презаписва точно тези три песни. Певицата не била доволна от миналогодишния вариант и решила да го оправи. А нейни приближени пък уточниха, че Лили всяка година си прави щателни медицински изследвания, като това обикновено ставало през януари.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?