Горещи новини

Изплуваха интересни факти за срещите между Ванга и Людмила Живкова

Ванга и Людмила Живкова

Публична тайна е, че Ванга е била изключително близка с Людмила Живкова.

Днес за връзката на Ванга и Людмила Живкова се носят легенди. Публична тайна е близостта на двете. Но какво точно се е случвало на срещите им остава пълна мистерия.

С малцина петричката пророчица е споделяла за какво са си говорили двете по време на тайнствените им срещи. Сред запознатите е и социологът Величко Добриянов.

Людмила Живкова е била убедена, че с помощта на Ванга ще успее да осъществи връзка с покойни хора на изкуството, разбра КОЧ.

Наследницата на Живков беше издигнала в култ изкуството и дори построи за него храм в столицата – НДК. Но особено е било почитанието й към гения Леонардо да Винчи. Тя била убедена, че чрез Ванга ще успее да комуникира с духа му.

Социологът разкрива, че Живкова се опитва да подражава на гения, пишейки по неговия огледален метод. Това представлява записване на всяка мисъл като се започне от дясната страна на листа и се продължи към лявата. Това е причината Людмила Живкова често да кани Ванга в резиденцията си в „Бояна“, където двете прекарвали часове.

Пред хора от обкръжението си пророчицата разкрила, че смъртта на нейната дружка не била писана от небето и един ден ще се разбере истината за нея, пише „България днес“.

Източник: Разкрития.ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Изплуваха интересни факти за срещите между Ванга и Людмила Живкова"

Какво мислите?