Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Изплю камъчето! Алекс Богданска с нов мъж до себе си:
Изплю камъчето! Алекс Богданска с нов мъж до себе си:

Изплю камъчето! Алекс Богданска с нов мъж до себе си:

Една от звездните раздели на миналата година – тази на Дани Петканов и Александра Богданска, дълго време даваше храна на медиите. Всички приеха развода им като поредния рекламен трик, целящ по-голяма популярност в социалните мрежи.

Всичко обаче се оказа абсолютна истина, при това доста болезнена за моделката.

Сега обаче явно Алекс е преодоляла бившия, защото хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до себе си в живота! Очевидно инфлуенсърката е успяла да преживее развода с Даниел Петканов, с когото имат и дете – Габриел. Моделката обаче не уточни кой е новият човек до нея пред тиктокъра Николай Шопов.

Месеци след развода Алекс Богданска не сдържа емоциите си и потвърди пред Мон Дьо информацията на „Телеграф“, че решението за раздялата е било изцяло на Петканов.

Алекс Богданска Тик Ток

Разводът, който понесе тежко отприщил у нея въпроса – дали е възможно жените работохолички да бъдат обичани. „Амбициозната жена може ли паралелно с успеха си да развие стабилно семейство и да го поддържа? Дали аз мога някога да донеса семеен уют?“. Явно е успяла да намери отговорите на тези въпроси, след като вече е във връзка.

Алекс Богданска интервю

Сега пред тиктокъра на въпроса дали би променила нещо от миналото Богданска отговаря, че „нищо не би променила научила съм много уроци и съм благодарна за тях“, казва инфлуенсърката. Това, за което най-много съжалявала е, че не обръща достатъчно внимание на близките си хора.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?