img
Home / БЪЛГАРИЯ / ИЗТЕЧЕ СЕГА: Огромна мистерия с дъщеричката на убитата Виктория! Богатият й съпруг е извършил непростимото!

ИЗТЕЧЕ СЕГА: Огромна мистерия с дъщеричката на убитата Виктория! Богатият й съпруг е извършил непростимото!

/
/
/
1655 Views

Седемгодишната дъщеря на убитата Виктория от бившия й мъж Свилен Максимов има само две имена – София Максимова.

Детето е румънска гражданка, е посочено в документи, свързани със семейството, пише Пик. Бракът на убитата административна директорка на русенската телевизия TVN и съпруга й, който пък е бивш собственик на телевизията, просъществувал само две години – от юни 2016 до юли 2018 г. Четири години по-рано се родила дъщеря им София.

Очевидно детето се е появило на бял свят в болница отвъд Дунава и е получило румънско гражданство – факт, който е доста озадачаващ с оглед на това, че и двамата и родители са българи.

Сватбата на Виктория, която тогава е на 28 години, и Свилен е щастлива и красива, както сочат снимките.

А бракът рухнал заради увлечение на съпруга по варненска манекенка, твърдят местни, запознати със семейните истории. Двамат имат доста голяма разлика във възрастта – цели 13 години, и двамата са зодия Лъв. Тя е родена на 19 август, а той на 4.

След раздялата, която е лесно разрешена, благодарение на предварително подписания брачен договор, Свилен и Виктория си делят придобитото съвместно имущество, което се свежда само до къща, построена върху парцел на Маринова. Според съдебното решение къщата в близко до Русе село остава за Маринова, а съпругът й се отказва от учреденото му вещно право на ползване. Родителските права върху детето също остават за майката. Бащата има право да го вижда по два уикенда в месеца, както и по празниците и ваканциите по споразумение между двамата родители. Свилен е осъден да превежда всеки месец издръжка от 500 лева за детето по сметка на майката.

За убийството на младата жена е задържан за разпит румънец с украинско гражданство. Виктория Маринова е нападната докато тича по за здраве по пътека край обрасъл в храсти парк. ИОт дрехите й липсва мобилен телефон, портфейл и ключовете за колата й.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

2 Коментари

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook