img
Home / ЗА МЪЖЕТЕ / Интериорни врати с ламинатно покритие

Интериорни врати с ламинатно покритие

/
/
/
440 Views

Интериорните врати с CPL покритие, изработени от тръбни ПДЧ, са особено стабилни и издръжливи.

Простите и функционални врати могат да бъдат индивидуално проектирани и надстроени с различните декори според вашите идеи. Точно както ви харесва.

CPL врати

CPL вратите не се състоят само от висококачествено покритие. Когато купувате интериорни врати, пълнежът, т.е. материалът вътре в крилото на вратата, е също толкова определящ за качеството на вратите CPL. Използваният тук материал е решаващ за твърдостта и стабилността на интериорните врати. Вече има много производители на врати с ламинатно покритие, които използват почти толкова различни материали за панелите на вратите. Когато купувате врати с CPL покритие, те трябва да са произведени в Германия, за да ви гарантиран сигурност и качество.

Има само един избор панели

Използваме стабилни тръбни ПДЧ за покритието CPL. Тръбната ПДЧ е изключително здрава, устойчива на усукване и благодарение на специалната си конструкция предлага добра топлоизолация и добра звукоизолация. Тези свойства са трудни за постигане с други панели на интериорните врати.

Тръбното ПДЧ обикновено също е малко по-тежко от другите панели на вратите. По-голямото тегло е предимство за интериорните врати. При затваряне по-тежките врати звучат много по-ценно и приятно от леките врати.

Бяла интериорна вратаС други думи, вратите с ламинатно покритие впечатляват с високото си ниво на удобство при заключване. Купуването на интериорни врати е въпрос на доверие. Когато купувате врати, не можете да погледнете под повърхността.

CPL е съкращението за ламинат с непрекъснато налягане, а в превод означава: ламиниран непрекъснат натиск. Това описва производствения процес за врати с CPL покритие.

Предимства на CPL покритието

  • • устойчив на надраскване;
  • • удароустойчив;
  • • устойчиви на разтворители;
  • • топлоустойчив;
  • • лека скорост;
  • • лесен за грижа.

Удари с прахосмукачката или грубо боравене по време на игра се случват отново и отново с вратите на стаята. Но устойчивите на удар и надраскване повърхности на врати, с CPL покритие могат да издържат на много неща без повреди. Остатъците от лепило и други замърсявания също могат лесно да бъдат отстранени от нечувствителната повърхност на вратите.

Ако е необходимо, може да се използва и почистващ агент на разтворител, без повърхността да пострада. Влажната кърпа за почистване е достатъчна за нормална грижа за вратите.

А светлинното съпротивление гарантира, че вратите на CPL не потъмняват и дори след много години те все още изглеждат същите, както през първия ден. Можете да намерите CPL врати в най-различни декори – имитация на естествен дървесен фурнир, с различни остъкления или изцяло в бяло.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook