img
Home / КЛЮКАРНИК / Искра Фидосова стяга сватба

Искра Фидосова стяга сватба

/
/
/
359 Views

Тежка сватба стяга юристката и сив кардинал на ГЕРБ Искра Фидосова. Синът на монтанската правистка — Франсоа е поискал ръката на дългогодишната си приятелка Лора и двамата съвсем скоро трябва да се оженят, научи HotArena.

Двойката вече е официално сгодена, като за романтичното предложение за брак, разказва самата красавица. Хубавицата е избраница на Франсоа още от гимназията и двамата са просто неразделни, пише „България днес”.

Франсоа предложи брак на любимата си на 12 февруари, тъй като не искал гаджето му да е поредното момиче, което получава пръстен на Свети Валентин. Тя казала веднага „Да”, а в следващия момент двамата съобщили и на родителите си.

Фидосова отдавна се знае със сватовете, които също одобряват зет си и нямат против сватбата. Самата юристка е очарована от снаха си, като още от първия миг я харесала за съпруга на сина си.

Момичето има блестящо бъдеще като архитект, а семейството вече прави планове за съвместен живот в столицата.

Въпреки това роднините се надяват сватбата да е в Монтана. Именно там фамилията на Фидосова има няколко ресторанта, а и цялата рода е там.

Сватбата на влюбените се очаква да бъде пищна, но дискретна, тъй като юристката от години страни от общественото внимание и предпочита да не е във фокуса на прожекторите. Тя пази и сина си и снаха си от папараци и медийни изяви, затова и настоявала тържеството да е извън столицата.

Лора и Франсоа обаче имат последната дума за сватбата си.

Най-вероятно събитието ще е през лятото, а красивата архитектка официално ще влезе в семейството на юристи и футболисти. Гаджето й пък записа право в УНСС и тръгна по стъпките на майка си, разказват монтанчани.

Въпреки че учи и живее в столицата, Франсоа продължава да се води гражданин на Монтана. Именно затова местните се надяват, че младоженците ще приемат да си устроят сватбата в провинцията, въпреки че булката е столичанка.

ХотАрена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!