img
Home / KO4 STORY / Искрена изповед на една майка: Ако не сте родител на такова дете, просто не можете да ме съдите

Искрена изповед на една майка: Ако не сте родител на такова дете, просто не можете да ме съдите

/
/
/
821 Views
loading...

Американката Тейлър Майерс публикувала пост във Facebook, в който описва всичко, с което се справят майките, чиито деца имат често поведенчески разстройства, видя КОЧ.

Нейната история подкрепили хиляди други жени и майки.

„Ако не сте родител на дете, като моето, не можете да ме съдите“ казва Тейлър Майерс, майка, която ежедневно се сблъсква с резки промени в настроението на четиригодишната й дъщеря Софи. Един от тези епизоди, които варират от раздразнителност и плач чак до крясъци, хвърляне и тръшкане, Тейлър описала във Facebook.

„Няколко минути стояхме така, пробвах да я игнорирам, защото вече знам как минават тези неща„, казва Майерс, която не може да си спомни колко пъти непланирано е трябвало да излезе от някое място, заради Софи.

„Всъщност, всеки път ми се случва да излезем от магазина, без нито едно нещо, за което сме тръгнали, докато се опитвам да успокоя пристъпите на Софи“., пише Trg.bg

Този път тя е решила да устои и да купи това, което й е необходимо.

„Десет пъти й казах да седне, за да не падне от количката, а в този момент се обади госпожа зад мен, казвайки да й дам бисквити, за да млъкне най-накрая“. Въпреки че Тейлър в главата си вече имала много мек отговор, в който да обясни на жената, че дъщеря й страда от тежка форма на ADHD (хиперактивност), че сама отглежда две малки деца и че дава всичко от себе си, от устата й излязъл отговора „гледай си работа „.

„Спокойно приближих до касата, за да избегна всички вперени погледи към мен. Не след дълго Тейлър се разплака, размишлявайки върху това колко е ядосана, възмутена и тъжна, защото не може да има едно добро преживяване с дъщеря си.

„Един коментар може напълно да Ви срине. А този, който се изказва, не може да знае защо детето се отнася по този начин. Ако не сте родител на такова дете, просто не можете да съдите „.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!