img
Home / KO4 STORY / Историята на 100-годишната Нора ще ви трогне до сълзи! След като загуби двама съпрузи, британката смята да…

Историята на 100-годишната Нора ще ви трогне до сълзи! След като загуби двама съпрузи, британката смята да…

/
/
/
792 Views

Малцина могат да се похвалят с такава солидна възраст като 100-годишната Нора Уиткис от Уелс. Но това не е всичко. С примера си старицата доказва, че годините не са пречка за истинската любов. Възрастната жена смята да се омъжи за 73-годишния си приятел, с когото е провела последните 30 години, съобщава „Мирър”.

Историята на бившата готвачка Нора и възлюбеният й Малкълм, който е работел като шофьор на автобус, е много романтична. Двамата се запознали на курс по танци и Нора бързо успяла да му завърти главата.

Историята на 100-годишната Нора ще ви трогне до сълзи! След като загуби двама съпрузи, британката смята да...

„Аз не умеех да танцувам, но Нора беше много добра. Тя ме научи, колкото е възможно, и винаги ми помагаше. Пътувахме много и танцувахме на различни празници. Бяхме винаги заедно”, разказва Малкълм.

Двамата изкарали 30 години заедно и най-накрая се решили на важната крачка. Нора и Малкълм вече са избрали място за тържеството и са поръчали венчалните халки, а младоженката си е харесала рокля. След като двамата кажат брачните си клетви, към тържеството ще се присъединят роднините и приятелите им.

Историята на 100-годишната Нора ще ви трогне до сълзи! След като загуби двама съпрузи, британката смята да...

„С Малкълм сме заедно от 30 години, но никога не сме говорили за брак. Затова реших да го направя сега, докато не е станало прекалено късно. Уверена съм, че ще бъдем щастливи. И наистина го чакаме с нетърпение”, казва развълнуваната булка.

За Нора това не е първи брак. За първи път се омъжва на 18-годишна възраст. Заедно с първия си съпруг живеят над 30 години, но смъртта ги разделя. След като преживяла загубата, Нора решила отново да потърси щастието. Този път семейният й живот продължил само 16 години и отново  завършил трагично. Това не сломило жената и намерила утеха в танците. Те са и част от тайната за дълголетие на Нора, която за 100-годишния си юбилей получила картичка лично от кралицата на Великобритания Елизабет II.

„Имах много хубав живот. Никога не съм се спирала. Винаги бях в движение. В никакъв случай не се чувствам на 100 години”, казва още Нора Уиткис.

Историята на 100-годишната Нора ще ви трогне до сълзи! След като загуби двама съпрузи, британката смята да...

Източник: www.blitz.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook