Кадри от 2017 година уличиха участничка в Ергенът

Kadri ot 2017 godina ulichiha ychastnichka v Ergenyt

Тази година участничките в „Ергенът“ са готови на всичко, за да станат известни. Вече видяхме голямата излагация на сестрите Габриела и Памела, които въпреки че си имат гаджета, влязоха в риалити за търсене на половинка.

Но има и една друга участничка, която от 10 години драпа да стане известна. И има челен сблъсък с няколко изяви в „Екс Фактор“, където журито я помляха и свалиха на земята. Оттогава тя забрави за музикалната си кариера и е решила да пробие по друг начин, предаде Хот Арена.

Наш репортер попадна на клипче от „Екс Фактор“ от 2017 година, в което виждаме сегашната участничка от „Ергенът“ Кристина Евтимова. Тя се явява цели 4 пъти на кастинг, но последният път чува доста остри думи от журито и решава, че спира с музикалните си изяви.

Саня Армутлиева, Криско, Заки и Любо Киров категорично й заявяват, че не е родена да бъде певица. Тя не е съгласна с тяхното мнение и си тръгва разочарована. Но изглежда е ударила на камък и на други места, след като 7 години по-късно се е насочила към друг формат, където не се изисква специален талант.

„За идването си в „Екс Фактор“ се подготвях много при вокални педагози, пред огледалото си пях, танцувах си. Нпаравих си хореография и съм узряла и знам как да постигна успех“, казва тя преди да запее една от най-известните песни на Ники Минаж.

За нейно огромно съжаление и от „Ергенът“ няма да извади големи ползи, тъй като е сред най-безинтересните участнички и зрителите няма да я помнят с нищо след края на финала. А някои от тях прогнозират, че именно тя ще си тръгне още следващата седмица.

 

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кадри от 2017 година уличиха участничка в Ергенът"

Какво мислите?