img
Home / КЛЮКАРНИК / Каква е драмата с осиновените деца на Анджелина и Брад Пит

Каква е драмата с осиновените деца на Анджелина и Брад Пит

/
/
/
330 Views

Колкото страстна бе любовта на Брад Пит и Анджелина Джоли, толкова емоционална ще бъде раздялата им. Всяка нова информация около развода им ни навежда на тази мисъл. Ето и поредното доказателство, пише лайфстайл.бг.

Актьорите постигнаха съгласие за попечителството над децата си, и Брад Пит успя да си издейства много повече време с тях, отколкото Анджелина бе решена да му даде. Но явно нейното отстъпление пред съда е за сметка на други действия в посока разделяне на децата от баща ми.

Семейството има общо шест деца, от които три са осиновени. Още в началото на брака им между съпрузите се появяват неразбирателства на тази тема. В основата им е нежеланието на Пит с лека ръка да припознае като свои децата, които Джоли избра да спаси от глада и мизерията.

Днес, години по-късно, когато Пакс е вече на 15, Анджелина го настройва срещу Пит. Според източници, цитирани от Daily Mail, актрисата е заявила на сина си, че Брад никога не е искал да го осинови и дори двамата са имали скандал заради нейната постъпка, въпреки неговото нежелание.

Каква е драмата с осиновените деца на Анджелина и Брад Пит
 

Подобно твърдение със сигурност би накарало всяко дете да не изгаря от желание да се вижда с баща си, който отрича някога да се е изказвал по подобен начин.

Мадокс вероятно също няма да се възползва от всяка възможност да вижда Брад, защото отношенията между двамата бяха поставени под въпрос покрай твърденията на Анджелина, че съпругът й си е позволявал да удря хлапето.

За разлика от тях, Шайло и Захара са успели да запазят добрия тон и близките отношения с актьора. Близнаците на звездното семейство Вивиан и Нокс са едва на 10 години и родителите им правят всичко възможно да ги предпазят от цялата драма помежду си, но със сигурност не успяват напълно.

А явно само времето ще покаже дали Анджелина се опитва и дали е успяла да отдалечи децата от Брад Пит, както и до какво ще доведе това. Само ще допълним, че способността на актьорите да се грижат за хлапетата е обект на специално внимание от страна на социалните служби и грешни ходове не са препоръчителни.

Марица

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook