Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Водещият Росен Петров крие ново гадже, зарязал бившата от страх
Водещият Росен Петров крие ново гадже

Водещият Росен Петров крие ново гадже, зарязал бившата от страх

Водещият на „Операция история“ по България Он Еър Росен Петров си има нова приятелка, която е от същия бранш, научи КОЧ.

Истината е, че досегашната му половинка Карина Видолова и бившият депутат са разделени от вече почти две години. Реално тяхната история отдавна е в миналото, а брюнетката продължава да си прави пиар с името му, потвърдиха източници на изданието.

По-младата с 20 години бивша приятелка беше напълно непозната за публиката, докато не влезе във връзка за кратко с Росен. След като името й нашумя, сътрудничката в Народното събрание събра средства за силикон и тотално промени визията си, заприличвайки на фолкаджийка, писа „Галерия“.

Днес тя е неузнаваема, а сценаристът гледа напред и изобщо не се вълнува от нея. Говори се, че тя го е натискала за пръстен и сериозни неща и точно това го е отблъснало.

В момента двамата не поддържат никакви отношения, дори и приятелски. Това е явен знак, че раздялата между тях е завършила със скандал, а според отлично информирани причината била именно в поведението на Карина.

Впоследствие Росен срещнал друга жена, която е от неговите среди, разведена, с дете. Това давало спокойствие на водещия, че тя няма да има претенции за сватба и евентуално официално продължение, нещо, от което той упорито се пази.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?