Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Какви пари ще взима Мариана Векилска след bTV
Какви пари ще взима Мариана Векилска след bTV
Какви пари ще взима Мариана Векилска след bTV

Какви пари ще взима Мариана Векилска след bTV

Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врачански, както вече Ви съобщи Коч.

Тв водещата изпаднала в тежка депресия след авантюрата с красавеца от родното кино и театър и сломена от фиаското, окончателно решила да напусне страната, разкриват нейни близки, пише „Уикенд“.

В края на миналата година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването. Новата позиция озадачи силно не само колегите й, но и най-добрите й приятели. Оказа се, че малцина са били посветени в намерението й да смени рязко живота си.

Мариана се явила на интервю през есента и изобщо не очаквала, че ще я одобрят.

Когато й съобщили, че я наемат и трябва в най-скоро време да се установи в Брюксел, тя за един ден взела категоричното решение. Векилска веднага подала молба за напускане и вече си търси жилище в сърцето на Европа.

„Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разбито сърце заради него – очакваше истински отношения, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била поредната му бройка, а тя си беше внушила, че едва ли не ще станат семейство”, разказват колеги на Векилска.

След развода си със Симеон Колев, пълничката вече бивша тв водеща се втали с 25 кг и с новата си фигура се впусна в афера с актьора от „Откраднат живот”. Двамата изкараха диво лято, но в един момент се оказа, че Врачански не желае да задълбочава отношенията си с нея.

Без особен свян, актьора я замени с 20 години по-млада мацка, което направо сринало чувствителната журналистка.

„Когато се разчу, че имат отношения, а накрая Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от дома си и се поду от плач. Сигурно тогава е решила, че трябва да започне живота си наново и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на интервю за работата в Брюксел”, издават нейни колеги от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на стабилно похапване за лекуване на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала старото си тегло и в момента е доста едра. Тя въобще не се притеснявала от това, тъй като поначало в Европа няма такава фиксация към теглото. А и новата й заплата от 120 000 евро на година е доста апетитна.

Източник: Марица.бг

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?