Горещи новини

Какво да кръстим момиченце, родено през 2023 г.: 10 имена, които ще спечелят невероятна популярност

Какво да кръстим момиченце родено през 2023 г.: 10 имена които ще спечелят невероятна популярност

Този въпрос си задават много родители и ние знаем недвусмисления отговор.

Всеки родител има своя собствена стратегия за избор на име за детето . Някои се придържат към класиката, като Екатерина и Александра. Други следват поп културата и модните тенденции, черпейки вдъхновение от телевизионни предавания и сериали.

Още повече родители се базират на тълкуването и положителната енергия, която носи името. Днес ще ви разкажем кои женски имена ще бъдат популярни през 2023 г .

София

Името София е най-популярното от много години насам. И през 2023 г. то не губи своята актуалност. Нищо чудно, защото името София означава „мъдрост“. Притежателят му обмисля проблемите от всички страни и винаги намира най-доброто решение.

Касиопея

Древното гръцко име, което тази година е почти на върха на популярността. Касиопея е едно от съзвездията на северното небе, известно още от времето на Птолемей. Собственичката на името Касиопея е надарена с остър ум. В любовта такова момиче е романтично и очарователно.

Оливия

Оливия е много надеждна и съвестна, няма да лъже. Честността е нейното основно оръжие. Освен това Оливия има позитивен и симпатичен характер, тя може да намери изход дори от най-трудната ситуация и няма да ви накара да скучаете. По отношение на популярност името също бие всички рекорди тази година.

Дария

Дария е едно от най-популярните женски имена в славянския свят, преведено от гръцки означава „победоносна, силна“. Това момиче е много умно и буквално схваща информацията в движение. Липсва й обаче търпение и усърдие.

Бебе на име Дария има богато въображение и добър вкус. Основната й нужда е комуникацията, така че тя винаги има много приятели и познати.

Мелания

Името Мелания тази година придоби нова вълна на популярност. От ранна възраст носителката на името е особено активна, тя винаги е в движение. С непознати детето е студено и дистанцирано. Мелания е много независима и не търпи заповеди. Има дарба на красноречие, винаги ясно и ясно изразява мислите си.

Дарина

Името е от славянски произход, преведено като „надарен“. Дарина е невероятно общителна, благодарение на това качество тя винаги е в светлината на прожекторите и може да намери общ език с всички. Собственичката на това име е мила и симпатична, може да стане добър лидер.

Емилия

Емилия е френско име от латински произход, което се превежда като „ревностна, решителна“. Момиче с това име има силен и избухлив характер. Аналитичното мислене и силната интуиция са основните способности на Емилия.

Носителката на това име също има добра перспектива и никога не седи бездейно. Благодарение на постоянството и общителността си, тя може да постигне успех във всяка сфера на дейност.

Евгения

Името има древногръцки корени, в превод означава „благороден“. Евгения има спокоен и разумен характер. В училище момичето учи усилено, обича да чете и рисува. Евгения може да стане професионалист във всяка област, винаги е уверена в себе си и своите способности.

Кира

Характерът на Кира до голяма степен зависи от нейното възпитание. Семейството и традициите определят ценностите на момичето. Ако Кира расте в напрегната среда, тогава като възрастен тя ще стане егоистична и материалистка.

Когато любовта и разбирателството царуват в семейството, момичето може да посвети живота си на изкуството и творчеството. Положителната и силна енергия ще позволи на Кира да постигне високи цели.

Мишел

Мишел е френско име, в превод от иврит означава „подобен, равен на Бога“. От детството собственичката на името се отличава с повишено усърдие и решителност.

Момичето е искрено и неконфликтно, лесно завързва нови запознанства. Благодарение на вроденото си постоянство, тя може да постигне значителен успех във всяка област на дейност.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Какво да кръстим момиченце, родено през 2023 г.: 10 имена, които ще спечелят невероятна популярност"

Какво мислите?