Горещи новини

Кали остана без издръжка! Бившият й спря парите – профуквала всичко по казината

Кали остана без издръжка! Бившият й спря парите - профуквала всичко по казината

Фолкпевицата Кали вече не получава и лев от третия си мъж Владимир. Бащата на последното й дете напълно е отрязал всякакви финансови желания на Кали. Той нямал против да води сина си на почивка и да му купува дрехи и играчки, но не доверявал и лев на бившата си, дочу HotArena.

Причината е, че певицата пилеела с лесна ръка всякакви пари, до които се докосне. Давала ги не само за скъпи дрехи, но и за женски вечери, които често си устройвала с приятелки, придружени от много алкохол. „Кали се прави на самостоятелна, но всъщност Влади плащаше всички сметки на нея и майка й. Колата, която тя кара, също е купена от него. В един момент му писна, защото се оказа, че с приятелките често се забавляват в столични казина“, разкри близък на двойката.

Пред „България Днес“ бившият на певицата Владимир разкри, че засега не желае да коментира отправените обиди към него от Кали, но има своя версия за случилото се между тях.

Според него с интервютата, които напоследък дава, чалгаджийката търси съчувствие от страна феновете си. Кали и Владимир се разделиха преди половин година, но преди седмица в интервю за предаването „Папараци“ Кали сподели как бившият й е отправял непрестанни обиди към нея. „Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к**ва, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях.

С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението „ма“, а в тази връзка с Влади 6 години търпях много“, разкри своята версия певицата. Според нея той не можел да се справи и с отглеждането на другите й две деца.

„Това не е първата ни раздяла – имаме няколко скарвания с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка, а пълна с много емоции. Но имахме много любов между нас. Това е типичен пример за „обичаме се, но не можем да бъдем заедно“, разказа Кали. След раздялата двамата се чували само за въпроси покрай детето си. Те не си говорят и дори избягвали да се засичат при предаването на сина им.

ХотАрена

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Кали остана без издръжка! Бившият й спря парите – профуквала всичко по казината"

Какво мислите?