Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Кирил Петков заведе жена си на гръцки остров (Снимка)
Кирил Петков заведе жена си на гръцки остров (Снимка)

Кирил Петков заведе жена си на гръцки остров (Снимка)

Докато държавата се тресе от политическо напрежение, Кирил Петков реши да ваканцува и се отдаде на летни страсти в Гърция. Лидерът на ПП завел съпругата си Линда и двете им щерки на почивка в южната ни съседка.

Този път семейство Петкови избрали да събират тен на по-далечна дестинация, където има по-малко нашествие на българи, за да се радват на уединение и спокойствие. Бившият премиер и семейството му отседнали на остров Лефкада, който е част от Йонийско море.

Кирил и Линда изчакали двете им дъщери Анна и Ема, които учат в Американския колеж, да завършат учебната година, за да заминат вкупом на ваканция. Те не за пръв път отдъхват семейно на остров Лефкада, който е привлекателно място за любителите на водните спортове. Както е известно, Петков от дълги години е запален сърфист и не пропуска да практикува хобито си по време на почивка.

Изгледът от вилата на Петков и Линда 

Лидерът на ПП резервирал за семейството си вила в елитен комплекс, който се намира в близост до един от хубавите плажове на острова и разполага с басейн и красива градина. Въпреки че имат собствена лятна хасиенда на брега на морето в родния курорт Лозенец, предпочели тази година да открият летния сезон с плаж в южната ни съседка. Вероятно обаче след гръцката ваканция Линда и Кирил почти всеки уикенд ще пътуват до имота си в Лозенец, както правеха през миналото лято. Там през целия сезон „дежури“ бащата на експремиера – Петко Петков.

Последните седмици бяха особено динамични и за канадката, която наскоро направи премиера на първата си книга. В нея тя е разказала семейната си история и е събрала всичките си здравословни рецепти. Линда бе ангажирана да обикаля страната, за да представя четивото пред почитателите си.

Премиери освен в София кулинарката направи още в Пловдив и Велико Търново. Начинанието обаче се оказало по-изморително, отколкото очаквала и инициативата да заминат на почивка дошла именно от нея. Петкови бяха тайно в Гърция и в началото на май. Тогава обаче заминаха на юг само двамата, за да отпразнуват 23-тата годишнина от сключването на брака им.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?