img
Home / БЪЛГАРИЯ / Кое е момичето, гушнато от Бойко Борисов

Кое е момичето, гушнато от Бойко Борисов

/
/
/
565 Views

Снимка на премиера Бойко Борисов, прегърнал свойски през рамото стройна брюнетка, се разпространява из социалните мрежи с лъжливото твърдение, че момичето е мистериозната Борислава Йовчева – манекенката с къща за 3 милиона евро в Барселона, научи ko4.

Всъщност, на фотографията, правена преди няколко години, Бойко Борисов е гушнал юристката Станислава Стоянова, която е настоящ депутат от ГЕРБ. „Снимката умишлено се публикува във фейсбук групи, възхваляващи Русия и Владимир Путин, няма съмнение, че това е част от сценария с фалшиви новини, който враговете на Борисов му спретнаха”, възмутиха се депутати от ГЕРБ.

момичето гушнато от Бойко Борисов

Манекенката Борислава Йовчева

Вчера каталунския в. „Ел Периодико” публикува информация, че властите в Испания разследват имотите на манекенката Борислава Йовчева и че има съмнения, че моделката е свързана с Борисов. Къщата в Барселона е моя, купих я преди няколко години с цел инвестиция и оттогава я отдавам под наем чрез брокерска агенция. Никога не е била на Борисов. Преди време Борислава Йовчева е живяла в имота под наем, но аз не я познавам и никога не съм я виждал”, обяви в интервю за „24 часа” бизнесменът Александър Чаушев.

Лупа

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!