Горещи новини

Край на лъжите! Мария с натурален разказ в ефир за побоищата, тормоза и развода с Миро (СНИМКА)

Край на лъжите! Мария с натурален разказ в ефир за побоищата тормоза и развода с Миро (СНИМКА)

Поп фолк миньончето Мария напоследък присъства в хрониките повече със скандалите в личния си живот, отколкото с музиката си.

И как иначе, след като тази година поне на три пъти се разделя с поредния си съпруг (с когото между другото се ожениха преди няма и 2 години), три общите им снимки, а след това отново го приемаше в дома си и му се кълнеше във вечна вярност…

Един от скандалите им дори завърши с арест на благоверния й, след като й нанесе побой. Естествено, след това Мария сне обвиненията и взе да се оправдава, че те така си общували…

Наскоро обаче певицата отряза драстично косата си, която е нейна запазена марка. Коя жена прави това, знаем всички – тази, която иска да се отърве от нещо старо и да започне наново, начисто.

Ако и това не е достатъчно доказателство за края й с Миро Дзвера, то Мон Дьо е! Кой, аджеба, сяда на стола срещу водещия Мон Дьо, ако няма какво драматично, скандално или пикантно да разкрие за живота си?! Никой! А Мария седна. И ще я видим в рядко откровен разговор в ефира на Нова ТВ още тази неделя, когато всичко ще стане ясно. Болезнено ясно.

Мария при Мон Дьо

Защото раздялата й с Миро ще бъде основната тема на разговора, както и съвместното им съжителство, изпъстрено с много скандали, обиди, тормоз, ревност и прошка. С повече болка, отколкото щастие и любов. Но, както самата Мария твърдеше досега, така й харесвало.

Е, явно от един момент натам вече не й харесва (да се надяваме) и тя няма да може да шикалкави пред Мон Дьо, който със сигурност не я е поканил, за да говорят за новата й песен, предават от razkritia.com.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Край на лъжите! Мария с натурален разказ в ефир за побоищата, тормоза и развода с Миро (СНИМКА)"

Какво мислите?