Home » БЪЛГАРИЯ » Край с телевизията! Емо Чолаков и съпругата му завъртяха семеен бизнес
Край с телевизията! Емо Чолаков и съпругата му завъртяха семеен бизнес

Край с телевизията! Емо Чолаков и съпругата му завъртяха семеен бизнес

Бившият синоптик Емил Чолаков и новата му съпруга Ивета са завъртели семеен бизнес, научи Ко4.

От месец двамата са собственици на детски парти център в Костинброд. Те се занимават с организиране на рождени дни, кръщенета и всякакъв тип празнични поводи за малчугани. Името на клуба е „Мили мои”, вдъхновено от любимата фраза на Чолаков към участниците в риалити шоуто „Един за друг”, което той вече четири сезона води.

Те неслучайно са избрали да стартират бизнеса си в околията на столицата, тъй като в София конкуренцията в тази ниша е огромна и би им било по-трудно да намират клиентела. Не е ясно дали телевизионната кариера на Чолаков ще продължи, или отварянето на парти центъра е начин да инвестира изкараните дотук хонорари от шоуто, на което беше водещ.

За момента от Нова телевизия не са анонсирали нов сезон на „Един за друг”, след като четвъртият беше тотално разбит по рейтинг от конкуренцията му по Би Ти Ви, а именно „Ергенът”. Възможно е Емо да изпадне от ефира, но той е оплел кошницата си добре, защото освен с частен бизнес продължава да си вади прехраната и като метеоролог в РВД към Летище София. Благодарение на упорития си труд неотдавна успя да купи и нова къща за себе си, втората си жена и децата им.

Любимецът на зрителите мина под венчилото за втори път през лятото на 2021 г., година и половина след като преживя жестока лична трагедия и загуби майката на двете си деца.

Първата му съпруга Краси издъхна след неравна битка с рака само на 39-годишна възраст. Утеха бившият синоптик от Би Ти Ви намери в новата си половинка Ивета, с която се ожениха на скромна церемония в битов комплекс край Гоце Делчев в компанията само на шепа близки хора.

Съпругата е добре приета от двете щерки на Чолаков. Голямата Ема, кръстена на него, е вече в тийнейджърска възраст и дори си има приятел. По-малката й сестричка пък е почти връстничка на дъщеричката на своята мащеха Ивета, която е нейно дете от предишна връзка. И трите момичета живеят заедно с тв водещия и втората му жена в новата си къща.

За втората съпруга на Чолаков не се знае почти нищо, освен че е родом от Годеч и е завършила НБУ. В момента тя е основен двигател на новия семеен бизнес. Техни близки издават, че работели усилено и за свой наследник, а Емо мечтаел да стане и мъжки татко, нищо че гони 50.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?