Home » КЛЮКАРНИК » Кулагин към Людмила Захажаева: Ти си Лили Иванова, качена на трактор
Кулагин към Людмила Захажаева Ти си Лили Иванова, качена на трактор
Кулагин към Людмила Захажаева Ти си Лили Иванова, качена на трактор

Кулагин към Людмила Захажаева: Ти си Лили Иванова, качена на трактор

Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, пише „Монитор“.

Причината – по време на снощния лайв на предаването „Биг Брадър: Most Wanted”, където Вулева се подвизава, Захажаева сравни леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня заяви, че Стоян е забавен за зрителите като Валентин и изпълнителката на „Президент“, но „това е патология“.

„Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от „килото“. Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, но това е Паталогия. А ти си Лили Иванова, качена на трактор. В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива!“, написа в социалните мрежи гримьорът.

Кулагин не пропусна да коментира и своя колега в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в лют скандал Емануела на тема кой е по-по-най и чии зависимости са реални.

„Говори ми за ниво тая, дето разведе половината държава“, отсече Цецо.

„Цеци – Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски“, написа за него Валентин, като пусна две снимки на подобни техни тоалети – единият оригинален, а другият реплика.

m.novini.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?