Горещи новини

Лелите на Азис за мъжете на Мария: Подлудяваш ги с ревността си (Какво й предсказаха?)

Лелите на Азис за мъжете на Мария

На Мария й е забранено да се омъжва, разбра ko4.

Мария не трябва да се омъжва за следващия мъж в живота си, колкото и да й се иска. Поп фолк изпълнителката не крие, че е „семеен тип жена“ и би се радвала да се омъжи отново за правилни човек, когато го срещне. Това обаче не й е позволено от съдбата, стана ясно от гостуването на Мария във второто онлайн предаване на Азис.

Поп фолк изпълнителят подари на своята приятелка и колежка безплатен сеанс от неговите лели. Те се съгласиха да врачуват на Мария. Леля Стефка хвърли карти на поп фолк изпълнителката и разкри някои подробности около личния й живот.

„Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша карма, защото имаш обърнато венчило“, започна гледането леля Стефка. „Да, знам, че не трябва да подписвам. Подпиша ли, аз дето най-си падам по сватбите, всичко ми се разваля“, потвърди думите й Мария.

Леля Стефка бе категорична, че дори и да заживее с някого, поп фолк изпълнителката не трябва никога да подписва, за да не се разпадне връзката й.

„Ще има трето венчило, но не трябва да подписваш“, врачува лелята на Азис на Мария. Според нея съдбата на Мария още от първия брак й е тръгнала наобратно. „При теб връзката започва много добре. След това от нищо започва нещо. Нещата идват по-скоро от твоя страна, защото проявяваш ревност. Подлудяваш ги с ревността си и затова стигаш дотук“, казва още леля Стефка и допълва, че и при двата брака на Мария „нещата изведнъж са се преобърнали“.

Леля Стефка разкрива още, че мъжът до певицата е кестеняв, а Мария признава, че е по-млад от нея, макар да крие годините му. „Не е лошо момче. Ти си лошата. Дразниш положението“, предупреждава я лелята на Азис. Тя я съветва, ако държи на мъжа до себе си, да не подписва брак, за да не развали нещата с него.

Разкрития.ком

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лелите на Азис за мъжете на Мария: Подлудяваш ги с ревността си (Какво й предсказаха?)"

Какво мислите?