Горещи новини

Лили Игнатова: Това нещо струва 6 лв, но е най-добрият за отслабване и пълното пречистване на тялото!

Лили Игнатова: Това нещо струва 6 лв

Псилиум или хуск, както е по-известен в България, прави истински чудеса за здравето на човека, както и е най-доброто оръжие в борбата за отслабване.

Това твърди и великата Лили Игнатова, прославила страната ни по цял свят.

От години гимнастичките и всички други спортисти знаели ценните качества на псилиума и го използвали, за да укрепват здравето си, за пречистване на организма и за така необходимото им отслабване, основно преди състезания.

Лили Игнатова: Хускът струва 6 лв, но е най-добрият за отслабване и пълното пречистване на тялото!

Употребата на хуск сваля лошия хорестерол като с магическа пръчка, а всичките му лечебни свойства отдавна са познати и признати по света, разбра Ко4. За жалост, в България все още малко хора знаят за това велико природно лекарство, което успешно може да замести лечението с редица химични препарати, които ни пробутват скъпо по аптечната мрежа.

Хуск или псилиум са люспите от семената на така ценния бял живовляк. Те са може би най-добрият източник на така ценните растителни фибри, които регулират перисталтиката на червата и подобряват работата на целия храносмилателен тракт.

Хускът се приема преди всяко ядене, поне 40 минути, като в 200 грама вода се поставят по две малки чаени лъжички. Разбърква се добре и се изпива моментално. Тази процедура се прави два пъти всеки ден, най-добре на обед и вечерта, но може и на гладно.

Нека Споделим тази статия за да я видят всички, които имат нужда!

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Лили Игнатова: Това нещо струва 6 лв, но е най-добрият за отслабване и пълното пречистване на тялото!"

Какво мислите?