img
Home / БЪЛГАРИЯ / Ловецът на мигранти Динко пристигна с G класа за да помогне на умиращите прасета

Ловецът на мигранти Динко пристигна с G класа за да помогне на умиращите прасета

/
/
/
487 Views

Героят на Ямбол води тежки преговори, за да измести в спасителната операция наетата вече тежкотоварна техника, научи ko4.

Фигурата на ямболията Динко Вълев, известен у нас като ловец на бежанци по границата, се откроява с яркото си присъствие около трагедията с умиращите близо 200 прасета от катастрофата в Ришкия проход.  „Символът“ на Ямбол пристигна с черната си G класа СВ Х1Х1Х1 и вече води преговори с представител на фирмата – собственик на катастрофиралия товар, както и с превозвача.

Снощи собствениците на злополучната жива стока докараха на мястото на масовата трагедия тежкотоварна техника. Започна спасителната операция на животните, затрупани при пропадането на тира в канавката.

Динко твърди, че неговият джип е с много по-мощен двигател и цялостният тунинг на возилото, за което се говори, че струва близо 200 бона, е много по-надежден, отколкото специализираната техника.

Все още не се знае дали героят, който винаги се появява сред първите в подобни случаи, ще бъде включен в акцията. Времето е лошо, вече се стъмнява. Напълно възможно е екипите на гражданска защита да имат нужда от проявената мъжественост и самоотверженост на Динко Вълев.

Динко пристигна с G класа при умиращите прасета

Флагман

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!