img
Home / КЛЮКАРНИК / Люси Дяковска готова с хотела от контейнери, зарязва певческата професия

Люси Дяковска готова с хотела от контейнери, зарязва певческата професия

/
/
/
182 Views

Люси Дяковска е на път да зареже певческата си кариера и да се захване с успешен бизнес. Певицата се изявява като интериорен дизайнер, а от година е и съдружник във фирма за обзавеждане, научи ko4.

Неотдавна тя договори и първия си голям проект. Люси и екипът й ще обзаведат модерен хотел на родното Черноморие, който ще бъде построен от рециклирани контейнери.

Хотелът ще има 13 апартамента по 30 квадрата, а освен това хобито, на което тя се посвещава все по-често е именният интериорният дизайн.

„Обожавам да правя проекти за мебели. Работя с много хубава фирма и това малко хоби сега го развивам като втора професия. Не мога да го нарека бизнес, защото не се занимавам с финансовата страна на нещата. И тук, и в Германия си имам мениджър, който да движи договорите.

Искам да знам, че имам сцена, всичко останало ме натоварва. Вече имам одобрен проект за едно заведение и в Бургас, където работя по реализацията”, казва още Дяковска, пише „България днес”.

Певицата натрупа богат опит преди години, като отвори и работилница, успоредно с двете си кафенета. Тогава тя се забавляваше да приема поръчки от приятели, като сглобяваше шкафчета и други.

Люси има още един успешен проект – заведение на пъпа на София, което стопанисваше допреди 5 месеца. Мястото се превърна в любимо средище за бохеми и студенти, особено след като певицата редовно изненадваше гостите с импровизирани концерти.

Сега обаче звездата е решила да се отдаде изцяло на интериорния дизайн и е прехвърлила управлението на заведението на съдружника си Йордан Дъбов.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар
loading...

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!