Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Магически скален комплекс в България лекува от дископатия до безплодие – вижте къде се намира!
Магически скален комплекс в България лекува

Магически скален комплекс в България лекува от дископатия до безплодие – вижте къде се намира!

Знаете ли, че „Провиралото“ над с. Лиляч (община Невестино в кюстендилска област) възвръща постепенно позабравената си слава да лекува безплодие и при жени и при мъже.

То е само част от един мегалитен скален комплекс, намиращ се на един разлят връх на около километър от селото.

Провиралото е разположено в средата на скален тунел във формата на полудъга. Ако минете през него ще придобиете усещане за пълно пречистване. Счита се, че действа като ускорител на енергиите в човешкото тяло и е познат още от времето на траките.

За да зачене, жената следва да се провре през тунела (което не е лесна работа!) през дните от 1 до 5 май и да е придружена от побратим – неоженен младеж, който пръв се провира през тунела. Накрая трябва да се остави дар от дреха, разбра Ко4.

Но освен безплодие, този магически скален комплекс, може да Ви отърве и от болки, причинени от дископатия или лумбаго.

За последното свидетелства разказа на един българин, Иван Сотиров, който, след непосилна физическа работа като чистач в Чикаго, се оказва с „повреден кръст“. За негов късмет, след като се прибира в България, негов приятел предлага да се поразходят до „едно чудновато място в подножието на Конявската планина и да подишат свеж въздух там“.

И следва чудото – бидейки силно сензитивен, Сотиров още с наближаването на района с причудливо разпръснатите камъни и скали, усеща силно „мравучкане“ по тялото, а заставяйки между тях се появява силно загряване в областта на кръста. И сякаш небивала сила изтегля от него и изпраща небитието мъчещата го болка! Ефектът е „като че ли ми бе направена свръхпрецизна лазерна операция“ – последният „хит“ на медицината да се справя с този тип телесни страдания!

Сведенията за магическата енергийна сила на мегалитния скален комплекс до с. Лиляч са повече от достоверни и напълно достатъчни да ви предложим да го посетите, та дори и с „профилактична цел“ – да се обновите енергийно. Направете го!

Източник: Виж ти

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?