Home » БЪЛГАРИЯ » Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание, после задължително! Същото ще е с хлебарките!
Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание после задължително! Същото ще е с хлебарките!

Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание, после задължително! Същото ще е с хлебарките!

Мажд Алгафари е потресен от новата одобрителна наредба за консумация на насекоми!

Мажд Алгафари взриви нета с изказването си за новата лудост на ЕС, а именно – яденето на насекоми. Щото, видиш ли, били много полезни и пълни с протеин. За уточнение ще кажем, че кило „безценно“ брашно от насекоми в Румъния вече удари 300 евро. Ако щете…

Мажд Алгафари попиля ЕС и взриви мрежата

Алгафари, в типичния си стил, разкритикува евролидерите, които отдавна май не мислят друго, освен глупости. То не бяха нам колко вида полове, то не бяха задължително боцкане, то не са и насекоми… Не му се вижда краят.

„Да знаете, че както при в@ксините, които първо бяха само препоръчителни, но после рязко станаха задължителни, сега същото ще стане и с хлебарките. Няма не искам, няма не мога – ще ядеш!

Няма да слушаме вече Лили Иванова, защото щурчето няма да свири, а ще „тропа в тенджерата“, заедно с цяла популация. Знаете ли колко невинни насекоми ще се избият, за да се добие едно кило брашно, ама това е то – и хлебарка да не си вече“, коментира Мажд Алгафари.

Братът на Нидал Алгафари уточни и че както навремето Урсула фон дер Лайен ни е показвала нагледно как требе да си мием ръцете, сега трябва да ни покаже и нагледно как да ядем буболечки.

„Щото, нали… ние сме си прости балканци, не разбираме от тези изтънчени ястия“, смее се Мажд Алгафари.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?