Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание, после задължително! Същото ще е с хлебарките!
Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание после задължително! Същото ще е с хлебарките!

Мажд Алгафари: Боцкането беше по желание, после задължително! Същото ще е с хлебарките!

Мажд Алгафари е потресен от новата одобрителна наредба за консумация на насекоми!

Мажд Алгафари взриви нета с изказването си за новата лудост на ЕС, а именно – яденето на насекоми. Щото, видиш ли, били много полезни и пълни с протеин. За уточнение ще кажем, че кило „безценно“ брашно от насекоми в Румъния вече удари 300 евро. Ако щете…

Мажд Алгафари попиля ЕС и взриви мрежата

Алгафари, в типичния си стил, разкритикува евролидерите, които отдавна май не мислят друго, освен глупости. То не бяха нам колко вида полове, то не бяха задължително боцкане, то не са и насекоми… Не му се вижда краят.

„Да знаете, че както при в@ксините, които първо бяха само препоръчителни, но после рязко станаха задължителни, сега същото ще стане и с хлебарките. Няма не искам, няма не мога – ще ядеш!

Няма да слушаме вече Лили Иванова, защото щурчето няма да свири, а ще „тропа в тенджерата“, заедно с цяла популация. Знаете ли колко невинни насекоми ще се избият, за да се добие едно кило брашно, ама това е то – и хлебарка да не си вече“, коментира Мажд Алгафари.

Братът на Нидал Алгафари уточни и че както навремето Урсула фон дер Лайен ни е показвала нагледно как требе да си мием ръцете, сега трябва да ни покаже и нагледно как да ядем буболечки.

„Щото, нали… ние сме си прости балканци, не разбираме от тези изтънчени ястия“, смее се Мажд Алгафари.

Твоят коментар
Твоята оценка
Общо гласували

About Цветан Славчев

Какво мислите?

Ko4.bg във Facebook