img
Home / КЛЮКАРНИК / Мариус Куркински навръх 50-я си юбилей: Сбогувах се с мама по телефона

Мариус Куркински навръх 50-я си юбилей: Сбогувах се с мама по телефона

/
/
/
280 Views

Мариус Куркински се завръща в София след като прекара два месеца с баща си в родната Варна, научи ko4.

„С баща ми Васил се чувствам най-добре напоследък. Той ми разказва истории от детството си, които звучат като приказки, като легенди. Честно казано, сега като се връщах в София и ми стана малко тъжно“, споделя той. И признава, че все още не се чувства напълно готов за новия театрален сезон.

„Исках да бъда колкото се може повече време с татко, защото сега сякаш наваксвам с моментите в които сме били разделени. Макар че мина много време, все още не съм преживял и мама. Сбогувах се с нея по телефона. Не бях до нея, когато почина. Съжалявам за много от нещата, които съм й причинил през годините. Но сякаш с времето тази скръб поолекна“, признава Куркински.

Майка му Ангелина си отива от този свят на 15 септември, когато е рожденият ден на Николай Хайтов. Тогава актьорът играе в „Сътресение“ в Народния театър. Майка му е получила инсулт.

Минути преди да излезе на сцената, майка му се обажда по телефона, за да се сбогува. „Публиката вече жужеше в салона. – Иво, отивам си, обичам те – ми каза по телефона. Усетих, че идва краят. Не бях чувал гласа на умиращ човек. „Майко, излизам за представление, после ще се чуем“, казал и излязъл.

Получило се хубаво представление. След него му съобщили, че майка му е починала. „Вече не се упреквам, но ми е тъжно, че не говорихме повече. Но смятам, че Бог е отредил така, за мен и за майка ми. Тя е ангел-хранителят, който ме пази от небето, на когото се моля. Тогава до нея са били само баща ми и брат ми. Само аз липсвах. Но така е било писано“, разсъждава Мариус.

Тази година на 15 септември се навършиха 10 години от кончината на майка му, а на 15 октомври Мариус ще празнува 50-годишен юбилей. „Не знам как ще е, както дойде, нямам планове“, категоричен е той, предават от България днес.

Хотарена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!