Горещи новини

Мария: Стига майчинство, дала съм си своето, сега ми се живее!

Mariq: Stiga maichinstvo, jivee mi se

Певицата Мария се обяви за беладжийката на поп фолка. В интервю в “На кафе” по Нова телевизия тя обясни с това свое качество постоянния интерес на медиите към нея.

“24 години съм на сцена, вече съм свикнала, че половината ще ме харесат, другата половина – няма. Има и такива, които не ме харесват, но ме следват. Което значи, че тайно ме харесват”, заяви Мара Отварачката.

Тя допълни, че не се притеснява от смесените чувства, които предизвиква участието ѝ в “Като две капки вода”. Поп фолк величието се харесва и се забавлява и не смята, че се е изложила даже за момент.

Разпитана за личния си живот, Мария говори основно за дъщеря си Марая и какво вдъхновение била тя за нея. “Ние израстнахме заедно”, коментира леко изненадващо певицата. Продължавайки темата, Мария даде да се разбере, че вече иска да излезе малко от ролята си на майка и да се посвети отново на кариерата си.

“Няма такава машина като мене”, заяви певицата с огромно самочувствие.

“Стига вече майчинство! Аз съм си дала своето, моето жертвоприношение съм го направила! Оставете ме да си правя песните. Живее ми се много!”, така Мара Отварачкaта отговори на въпрос дали се е замисляла за второ дете.

“Аз уж съм известна с това, че съм умна жена… Обаче такава тъпотия да свърша – направо ми идва да се гръмна”, с тези думи Мария коментира, че преди време е обявила края на певческата си кариера, към която после се завърна.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мария: Стига майчинство, дала съм си своето, сега ми се живее!"

Какво мислите?