Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал кожата

Мая Манолова, която е много ангажирана жена най-сетне намери време за внука си Максим. Омбудсманът на републиката заряза всякакви ангажименти и през уикенда се посвети изцяло на хлапето на дъщеря си.

Манолова посрещнала малкия Максим в селската си вила в Рударци. По-често тя гостувала на семейството на дъщеря си в Кюстендил. Където Ралица живее заедно с мъжа си и детето. Този път обаче й довели малкия гостенин. Като той щял да остане при баба си за целия уикенд с преспиване.

Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

На снимката се вижда колко много Максим прилича на известната си баба. Не случайно мъникът е кръстен на нея.

През двата почивни дена Мая и момченцето прекарали плътно заедно. Баба не завела внучето си по моловете и детските площадки. А предпочела да останат в двора на селската й къща. Хем ще бъдат на чист въздух, хем бившето острие на левицата ще свърши някоя работа навън.

От ранна заран Манолова и Максим се облекли в спортни екипи и започнали заедно да чистят окапалата шума. След, което засели в градината най-различни пролетни мушката.

Мая Манолова има имидж на голяма къщовница и градинарка. Блондинката възпитава в труд малкия си внук. Който макар да не е навършил още две годинки с голям ентусиазъм се втурвал да помага на баба си, предават от retro.bg.

razkritia.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)"

Какво мислите?