Home » БЪЛГАРИЯ » МВР показа ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕА на огромния боен арсенал, който шокира дори премиера Борисов

МВР показа ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕА на огромния боен арсенал, който шокира дори премиера Борисов

Разследването е осъществено под ръководството на Специализираната прокуратура и доказва ефективното противодействие на българските служби в борбата с организираната престъпност, уточняват от МВР.

Подробностите по проведените две реализации на територията на столицата и Казанлък оповестиха днес на брифинг заместник-главният прокурор Иван Гешев, директорът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов и разследващият прокурор Евгения Станкова.

МВР показа ексклузивни СНИМКИТе оцениха високо професионализма на служителите от отдел „Контратероризъм“, които заедно със Специализираната прокуратура работиха денонощно за да се достигне до успешния край на операцията.

Снимки от акцията на МВРВ хода й от склад в столичен квартал са иззети десетки обезопасени автомати, картечници, скорпиони, спусъци на картечници, както и торби с части за тяхното привеждане в действие, десетки хиляди патрони. Бе пояснено, че само количеството барут е било достатъчно за унищожаването на цялата жилищна кооперация, където се е помещавал складът.

Ексклузивно от разбитата бандаПри сделка, осъществена на територията на Казанлък са установени и иззети още 15 калашника и 15 пистолета със заглушител, открита е и печатница за фалшиви лични документи.

Снимки на оръжия

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?