img
Home / КЛЮКАРНИК / Мизерия зад кулисите Бони се оглежда в прозорец, Азис репетира в склад, крадат сутиена на Катя от „Ритон“ и още…

Мизерия зад кулисите Бони се оглежда в прозорец, Азис репетира в склад, крадат сутиена на Катя от „Ритон“ и още…

/
/
/
530 Views
loading...

Мнозина от родните ни звезди често се жалят от мизерните условия и липса на обслужващ екип по време на сценичните им изяви, разбра ko4.

Младата певица Христиана Дънкова се ожали от мизерия в Банско, където имала участие на Нова година. Певицата била наета от импресарио, а когато пристигнала в хотела се оказало, че персоналът не знае за резервация на нейно име. След това й дали стая с мръсни чаршафи и фасове по барплота.

Едно от основните изисквания на Азис към собствениците на заведения е да му осигурят собствена гримьорна. Носят се слухове, че докато пеел не искал в заведението да се консумира храна, предпочитал сцената да е голяма и по възможност да не се пуши в затворените пространства. В миналото на Азис му се е налагало да се готви за участие в стаи приличащи на складове, препълнени със стари документи, каси шишета и инвентар.

Колежката му Бони пък се е преобличала в офис. От екипа на певицата издават, че са я карали да се оглежда в прозореца, тъй като няма огледало. Всъщност много изпълнители не правят проблем от това, вероятно от страх да не се скарат с компанията, с която работят или собствениците на заведенията.

Сашка Васева пък споделя, че винаги се гримирала сама, а косата също била нейна грижа. Личните си вещи държала в колата и е делила една гримьорна с много хора.

Ежедневните дрехи на Катя от Ритон бяха откраднати от гримьорната на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив преди години. Тогава певицата се прибрала у дома си със сценичен тоалет, след като някой й задигнал дънковия шалвар и розов топ.

Фики и Константин не разчитат на никого и се приготвят сами в домовете си или хотелите, когато изявите им са извън София, пише „Телеграф“.
ХотАрена

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!