img
Home / КЛЮКАРНИК / Министър Ангелкова с тоалети за над 1 милион! Вижте с какво разполага в гардероба си!

Министър Ангелкова с тоалети за над 1 милион! Вижте с какво разполага в гардероба си!

/
/
/
816 Views

Министърът на туризма Николина Ангелкова привлича вниманието на курортистите не толкова с честите си, но безплодни инспекции по плажовете, колкото с шикозните тоалети, които разхожда по Черноморското крайбрежие.

Семплите и изчистени рокли на Ангелкова, с които тя дефилира по родните курорти, струват по няколко хиляди лева

В гардероба си тя имала над 250 пролетни, летни и зимни рокли, 30 костюма, 40 палта, над 200 чифта обувки и поне 50 чанти, писа „Галерия“.

Министър Ангелкова тоалетиОбщата сума на тези глезотии възлиза на не по-малко от 600 хил. евро, изчислиха за „Галерия“ модни експерти

„Очевидно момичето е тръгнало по стъпките на бившата министърка Емилия Масларова“, коментират луксозната визия на министърката нейни съпартийци.

Преди последните избори екипът, който подготвяше снимките на кандидатите за депутати от ГЕРБ, направо беше изпаднал в ступор, след като Николина отишла в студиото за снимки с реквизит от 50 рокли. Тоалетите й бият по скъпотия даже луксозните чанти на Лиляна Павлова.

Ангелкова обича марки като „Валентино“, „Макс Мара“, „Дискуеър“ и „Патриция Пепе“, а с артикулите се сдобива при честите си визити във Франция, Испания и Италия.

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook