Home » КЛЮКАРНИК » Мира Добрева: Знам, че Гала ме превъзхожда!
Мира Добрева: Знам, че Гала ме превъзхожда!
Мира Добрева: Знам, че Гала ме превъзхожда!

Мира Добрева: Знам, че Гала ме превъзхожда!

Мира Добрева призна, че Гала е по-добра от нея!

Войната между Мира Добрева и Стефан Николов в къщата на „ВИП Брадър“ е в разгара си. Двамата вече открито не се понасят и това не остана скрито и на тазвечерните номинации, забеляза Kliuki.bg.

Мира Добрева: Знам, че Гала ме превъзхожда!

Мира Добрева сама се сложи по-надолу от Гала

Биг Брадър позволи на съквартирантите да изгледат записите от номинациите и много от тях не останаха доволни. Направи впечатление обаче, че производителят на мед и журналистката не пропуснаха да се номинират един друг.

Интересно беше как Мира представи своята номинация. Тя изтъква като причина Стефан да не я харесва факта, че е конкуренция на жена му Гала, която работи в същата сфера.

„Аз знам, че Гала ме превъзхожда. Не трябва да съпоставяш нещо, което не може да се съпостави. Аз вървя в един коловоз, а тя в друг.“ – каза съпругата на Жоро Торнев в изповедалнята.

Очевидно има някакъв негласен конфликт между Мира и Гала, защото Стефан от самото начало опитва да изкара жена си по-добра тв водеща от съквартирантката си. Това е странно, тъй като в Къщата тази тема никога не е била повдигана, което значи, че става въпрос за някаква скрита вражда от реалния свят.

Мира Добрева по принцип има по-голям опит от Гала в журналистиката. Тя дълги години беше репортер и водеше новините по БНТ, преди да създаде свое предаване.

Възлюбената на Стефан никога не е продуцирала свой проект, Както знаем, в „На кафе“ и някогашното „Имаш поща“ ролята й е само на водеща.

В крайна сметка обаче Мира се измъкна от елиминации в понеделник, а Стефан не успя. Там той ще мери сили с Петко Димитров и Розмари Тишер.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?