Home » КЛЮКАРНИК » Мира Добрева измести Нора Шопова и Драго Чая
Мира Добрева измести Нора Шопова

Мира Добрева измести Нора Шопова и Драго Чая

Мира Добрева е новата водеща на „Питай БНТ“, научи КОЧ.

 От понеделник зрителите ще могат да задават своите въпроси в предаването. Досегашните водещи се връщат към основните си ангажименти в телевизията – Драгомир Драганов ще продължи рубриката „БНТ на 60“, както и предаването „Клуб История БГ“, а Нора Шопова към екипа на спортните новини и програми.

Всеки делничен ден Мира ще обсъжда актуалните теми и зрителски въпроси със своите гости и експерти в студиото. В емоционално обръщение в социалните медии блондинката анонсира началото на новия си проект.

„Започнахме заедно преди 9 години и бяхте първите, които повярвахте в мисията, че първа може да бъде добрата новина… Ще се посветя на новото предизвикателство, но ще продължа да правя това, без което не мога – да бъда сред Вас – в най-малките градчета, села и махали, да си споделяме, да ми разказвате легенди, да снимаме древни ритуали, да ми показвате нравите, традициите и обичаите на загадъчните общности. Благодаря Ви за безпрецедентната подкрепа през годините!“, сподели новата водеща на предаването.

„Питай БНТ“ стартира като отговор на многобройните въпроси, свързани с пандемията и въведените мерки, но бързо се превърна в платформа за съвети, споделяне и връзка със зрителите. Предаването ще продължи и след края на извънредното положение и ще дава отговор и решения на отделни и важни за гражданите проблеми. Специален акцент имат и регионалните въпроси от по-малките населени места, които се задават чрез центровете на телевизията в страната.

лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?