img
Home / БЪЛГАРИЯ / Миролюба Бенатова разказа покъртителна история за село, в което полицията пази ало-измамници!

Миролюба Бенатова разказа покъртителна история за село, в което полицията пази ало-измамници!

/
/
/
2144 Views
loading...

Миролюба Бенатова с поредна порция разкрития, видя КОЧ!

Миролюба Бенатова, която отскоро работи в Нова телевизия, след като 15 години беше част от Би Ти Ви, не спира да доказва, че не се влияе от отделни партии и не спестява критиките си към правителството.

Тя взе отношение пак по темата с циганите. Журналистката обаче не вярва на думите на Ангел Джамбазки, че ало-измамниците ще бъдат погнати жестоко.

„АЛО, АЛО!

Има едно село в разградско – Ясеновец се казва. Като анклав е. Там не влиза непозната кола. Полицията ходи, за да пази местните ало-измамници. А те са много богати от измами по интернет. Жертвите са предимно турски гастарбайтери, които живеят в Германия. Схемата е „любовна“.

Да видим като се заканват да рушат палатите на телефонните измамници, дали ще се сетят за това село. Там са яките босове. Помня, че като правихме разследване там с Добромир Иванов от бтв (2011г „Професия: Ало“), ясно ни казаха, че ако не побързаме да се махнем, ще си ходим пеша. След побой от децата. Щяха да ги пуснат да разкостят колата, а нас не знам как щяха да ни унижат.

Защо децата?! Защото не носят наказателна отговорност. Тръгнахме си след като се скарахме с „мъжете“ достойно. Но не се заседяхме. А полиция наоколо нямаше. Запомних, че на всяка къща имаше табела за продажба на орехи.

Целогодишно 😉 Бас ловя, че това село ще бъде подминато от вълната на събаряне и конфискация. Защото в противен случай на някои партии ядките ще им заседнат.“ – разказа Бенатова в социалната мрежа.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка
Общо гласували
Твоят коментар

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ko4.bg във Facebook
error: Кражбата на материали от КОЧ е забранена!