Горещи новини

Мулатка е най-добрата приятелка на обвинената в расизъм ергенка Теа (Вижте еротичните им СНИМКИ)

Tea Dobreva Ergena

„Най-добрата ми приятелка е мулатка.“ Това обяви колоритната Tea, след като изхвърча от „Ергенът“ заради скандала с Виктория и това, че я нарече „смрадлива циганка“.

„България Днес“ откри изключително еротично доказателство за думите на танцьорката и диджеи, която успя да завърти немалко скандали по време на участието си в риалити  формата. Tea и нейната приятелка, която е мулатка, заснемат чисто голи еротична морска фотосесия пред обектива на Иван Славов през лятото. От фотосите става ясно, че двете са си повече от близки и обичат да позират както майка ги е родила.

Оказа се, че мулатката е наричана „черната перла“ на нашето  Черноморие и участва в множество топлес кадри и вариететни програми.

Tea обясни, че в „Ергенът“ не са излъчени много кадри, защото „не са за ефир“.

Преди избухването на Tea Виктория час и половина злословела по неин адрес, а тя си седяла с един оператор и си пиела вино. Накрая не се сдържала и отишла да се разправя.

Tea хвърли бомбата, като каза, че много от момичетата, когато нямало снимки, „седели по ъглите“ и говорели против Алек, на когото нямали доверие и изобщо против цялата продукция.

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

Be the first to comment on "Мулатка е най-добрата приятелка на обвинената в расизъм ергенка Теа (Вижте еротичните им СНИМКИ)"

Какво мислите?