Горещи новини

Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов

Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов

Сцена като от екшън филм се разиграла в един от двата столични ресторанта на шеф Виктор Ангелов преди време, научи ko4

Страховити маскирани и въоръжени с бухалки типове нахлули с взлом в заведението на водещия на „Хелс Китчън“ и засипали със заплахи кулинаря, служителите му и хранещите се преспокойно вътре клиенти.

Шокът бил огромен, в ресторанта настанала грандиозна суматоха и всеки гледал да се спасява самостоятелно. Впоследствие обаче се оказало, че бруталната сцена е нелепа грешка. Не, не ставало дума за скрита камера, а за сбъркан адрес на поръчково нападение. Малко след като мутрите напуснали ресторанта на Ангелов в столичния квартал „Лозенец“, той научил, че те всъщност преследвали негов съсед. Въпросният господин обитавал апартамент в сградата, който се намира над заведението.

В паниката си той напуснал жилището си и хукнал ужасèн да тича, като инстинктът му го завел в имота на готвача. Тъй като се усетил, че там вероятно е пълно с хора, влязъл през страничната врата, направил няколко кръга между масите и столовете и излязъл от парадния вход. Нападателите обаче бързо се усетили какъв маршрут е предприел издирваният от тях мъж и го последвали.

По думите на шефа един от двамата гангстери, „арогантен и смел”, го преследвал в салона на ресторанта.

След реакция на персонала нападателите решили, че нямат място там и избягали. Случката обаче все пак оказала отражение върху репутацията на веригата на Ангелов. Благодарение на клиенти очевидци из столицата веднага плъзнал слух, че в заведението му е имало масов бой и той се бил спречкал със свой подчинен келнер. Истината обаче е съвсем различна, но все пак кулинарят на няколко пъти също бил влизал в юмручни схватки с гости на заведението си.

Преди години имало ситуация, в която се спречкал с „известен софийски гъзар“, както самият шеф нарича опонента си, чието име отказва да издава. „Не стига че го изгоних, а и го замерих с очилата му. Те паднаха, докато го гонех, и аз го замерих с тях. Беше си абсолютно заслужено и бих го направил пак“, казва Ангелов, който е страшилище и за участниците в новия сезон на „Хелс Китчън“.

Ретро

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Мутри с бухалки заплашвали шеф Ангелов"

Какво мислите?